OM VIVERO

Vivero Consulting er et moderne konsulent firma, som arbejder med at skabe fremtidens virksomheder, organisationer og ikke mindst fremtidens motiverede medarbejdere. Vi tror på at virksomheder bedst vokser og trives genne de rigtige mennesker, rette systemer og en ledelseskultur, der fremme de bedste egenskaber og kompetencer i hvert individ.

Ordet 'Vivero', stammer fra latin 'Vivarium', hvor en vivarium bogstaveligt kan oversættes til "sted for liv". Vivarium/Vivero er et område, som regel lukket, for at holde og opdræt af dyr eller planter til observation eller forskning. Ofte, en del af økosystemet er for en bestemt art stimuleres på en mindre skala, med kontrol for miljøforhold.

Vores tanke med Vivero er derfor at skabe et levende 'sted' online såvel som i den virkelige verden, hvor man føler sig velkommen, motiveret og beriget...i det hele taget levende!


Samtidig naturligvis at skabe en blomstrende forretning med mennesker i centrum.

Vi ser også Vivero som en del af verden, og en del som bør hjælpe andre og specielt hjælpe med at skabe 'liv', skabe motivation og jobglæde og sunde arbejdspladsen, som bidrager positivt til vores fælles økonomi. Samtidig tage del i Grøn digitalisering.

Vivero har derfor en ambition om at 10% af vores overskud skal gå til at hjælpe arbejdere i den fattige del af verden med at skabe et bedre liv, f.eks. gennem mikrolån eller andre støtte former og sidst men ikke mindst støtte miljø og klima gennem 'plant et træ'-projekter. 


Samtidig er vores målsætning at blive Certificeret B Corp- og hjælpe andre virksomheder med samme filosofi, gå samme vej - for ikke bare en bedre virksomhed. men også en bedre virksomhed for verden.

 

Brian Rønnemoss

Senior Advisor/Founder

Brian har mere end 25 års erfaring med salg, ledelse, forretnings-udvikling, IT-udvikling/Implementering og digitalisering fra danske og internationale organisationer.


Brian er udover bachelor i økonomi,

akademiuddannet i projektledelse,
HD afsætning også en Master i ledelse
(Executive MBA) fra den Trippel
akkrediterede Henley Business School (UK).

Mail: br@vivero.dk

Mobile: +45 42503232

KONTAKTINFO

Feel free to to reach out to us - we’d love to talk to you!