VIVERO

OM VIVERO

Vivero kan oversættes til en dam på spansk, altså en livgivende oase for planter og dyr. Vores idé med navnet er dog mere den brede betydning.

Ordet 'Vivero', stammer fra latin 'Vivarium', hvor en vivarium bogstaveligt kan oversættes til "sted for liv". Vivarium/Vivero er et område, som regel lukket, for at holde og opdræt af dyr eller planter til observation eller forskning. Ofte, en del af økosystemet er for en bestemt art stimuleres på en mindre skala, med kontrol for miljøforhold.

Vores tanke med Vivero er derfor at skabe et levende 'sted' online såvel som i den virkelige verden, hvor man føler sig velkommen, motiveret og beriget...i det hele taget levende!


Samtidig naturligvis at skabe en blomstrende forretning med mennesker i centrum.

Vi ser også Vivero som en del af verden, og en del som bør hjælpe andre og specielt hjælpe med at skabe 'liv', skabe motivation og jobglæde og sunde arbejdspladsen, som bidrager positivt til vores fælles økonomi. Samtidig tage del i Grøn digitalisering.

Vivero har derfor en ambition om at 10% af vores overskud skal gå til at hjælpe arbejdere i den fattige del af verden med at skabe et bedre liv, f.eks. gennem mikrolån eller andre støtte former og sidst men ikke mindst støtte miljø og klima gennem 'plant et træ'-projekter. 

Brian Rønnemoss

CEO/Founder

Brian Rønnemoss har mere end 25 års erfaring med salg, ledelse, forretnings-udvikling, It-udvikling/Implementering og digitalisering fra danske og internationale organisationer.


Brian er udover bachelor i økonomi,

akademiuddannet i projektledelse,
HD afsætning også en Master i ledelse
(Executive MBA) fra det Trippel
akkrediterede Henley Business College/
University of Reading.

KONTAKT

Mail: br@vivero.dk

Mobile: +45 42503232

Brian Rønnemoss
CEO/Founder

Copyrights vivero 2020