VIV3RO™ eCom

Digital

Strategi

VIV3RO™ eCommerce

Du har brug for den bedste løsning og udvikling af din digitale strategi. Med Vivero har du en strategisk partner og web bureau, som tager din hjemmesider, webshop og markedsføring til et nyt niveau. Vi skaber værdi i samarbejdet med en tæt og skarp dialog, hvor vi udvikler den rigtige strategi - præcis skræddersyet til dig og din virksomhed.  

 

Med Vivero og vores Viv3ro™ eCom får du glæde af mere end 25 års erfaring med digitalisering, udviklings- og konsulentarbejde. Vi bygger sammen med dig bro mellem strategi, platform og marketing. Det kræver en forståelse for virksomhedens drift, værdikæde og ikke mindst en helhed af alle virksomhedens funktioner.

 

 På den måde skaber vi gode resultater for vores kunder. Skal du være den næste?

 

Kontakt os og hør, hvorfor Vivero er den optimale partner for dig, der har behov for at sikre sig strategisk funderede professionelle udviklings-, design- og cloud computing-løsninger.

 

  

Har du behov for netop den digitale strategi, der accelerer din vækst og skaber konkurrencefordele? 


Vivero’s giver dig en sammenhængende strategi, som minimerer omkostninger, tager dig ind i fremtiden og skaber grundlagt for succes og værdi – det er vores ultimative mål, og derved vores eksistensberettigelse.
(se case: Simply Sun)

 

Skal dit website optimeres og understøtte din forretning bedre?

 

Vi giver dig et knivskarpt design, optimal funktionalitet og dynamik, så dine kunder brænder for at kontakte dig.

 

Vil du etablere webshop?


Vi har dybdegående praktisk erfaring og fuld fokus på at præsentere dine produkter bedst muligt og skabe konvertering, som leder dine kunder sikkert frem til betaling. Samtidig glemmer vi ikke at dine produkter, lagre, POS, PIM osv. Så ikke bare bliver din shop optimal for dine kunder, men du sparer også vigtig tid og ressourcer på back-office og vedligehold af din shop. (se case: KRAAER)

 

Er din næste forretnings-idé baseret på en mobil app?

 

Vivero har mange års erfaring med at udvikle apps til vore kunder – og har udviklet inhouse, i Danmark, Indien og Estland. Vi hjælper dig med at din app, men fortæller dig også, hvis du ’kun’ har behov for et responsivt website.

  

Alle taler sociale medier – men skal du i gang og i givet fald, hvor skal du lægge dine ressourcer?


Om det er Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, SnapChat, TikTok etc. Vivero hjælper dig med effektiv branding af din virksomhed.

 

Udover de sociale medier – har du så også en optimal kontakt strategi med e-mail marketing, Messenger eller lignende?


Alt for mange ’glemmer’ muligheden og værdien i at kunne kontakte sine kunder direkte. I dag er mulighederne store for automatisering, målretning, CRM og meget mere. Vivero giver dig alle mulighederne og sørger samtidig for at du overholder alle privatlivspolitikker/GDPR.

 

Ønsker du en bedre automatisering af dine kunde-henvendelser, -support mv. med en ChatBot?

 

Med Vivero har du en optimal partner, så du kan automatisere din kundehenvendelse og fx skabe mere tid til kunden i face-to-face eller andre værdiskabende situationer.

Kontakt os for yderligere info